Audi, „atacată” de o companie soră. Suma fabuloasă care i se solicită ca daune

Audi a admis în noiembrie 2015 că motoarele sale...

 Audi, „atacată” de o companie soră. Suma fabuloasă care i se solicită ca daune Audi, „atacată” de o companie soră. Suma fabuloasă care i se solicită ca daune

Marca Porsche a producătorului auto german Volkswagen încearcă să obţină daune de 200 milioane de euro de la compania soră Audi având legătură cu costurile implicate de manipularea motoarelor diesel, relatează Reuters citând publicaţia germană Bild.

Audi a admis în noiembrie 2015 că motoarele sale V6 de 3 litri folosite în aproximativ 80.000 de modele VW, Audi şi Porsche au fost echipate cu un dispozitiv auxiliar considerat ilegal în SUA.

La începutul acestui an, guvernul german a cerut rechemarea în service a SUV-ului Cayenne şi a interzis înmatricularea versiunii diesel a modelului respectiv. 

Sursă: Ziarul Financiar

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.