Audi, campioni mondiali la service

Campionatul Mondial de tehnicieni şi consilieri de service Audi a avut loc in în Spania: 59 de echipe din 34 de naţiuni au concurat pentru titlu iar echipa Autoworld/ Cluj Napoca a ocupat locul 11

Audi, campioni mondiali la service Audi, campioni mondiali la service

Maşini rapide şi motoare urlând este ceea ce aştepţi în mod normal de la circuitul de la Jerez. Dar oricine a vizitat pista la sfârşitul lunii septembrie a întâlnit un alt fel de campioni: cele mai bune echipe de service şi tehnologie Audi din lume s-au întâlnit aici pentru a concura la finala Internaţionala Audi Twin Cup. Un campion mondial a fost încoronat dintr-un total de 59 de echipe din 34 de naţiuni.

Echipa din România, Autoworld/ Cluj Napoca a terminat pe locul 11: " Este minunat să ne aflăm printre finalişti. Echipa noastră s-a pregătit intens, iar experienţa lor a contribuit la obţinerea acestui rezultat. Locul 11 este o mare răsplată", a spus Iuliu Kolozsvari, Director Departament Tehnic/Post-Vânzare la Porsche România SRL.

Mai mult de şase luni de competiţie şi pregătirea meticuloasă se află în spatele participanţilor la Audi Twin Cup finala internaţională. La finalele naţionale, participanţii au dovedit cât de bine îşi cunosc meseria lor: însă la Jerez de la Frontera au demonstrat-o doar cele mai bune echipe : 59 echipe finaliste din 2.740 echipe cu mai mult de 8.000 de participanţi.

"Comportamentul personalului din service aduce o contribuţie decisivă la satisfacţia clientului. Noi facem tot posibilul pentru a asigura că Audi Top Service este experimentat la toate nivelurile dealerului", a explicat Joachim Bähr, Şeful Departamentului de Strategie Service şi Dezvoltare de la AUDI AG. "Cu Audi Twin Cup promovăm calitatea serviciilor în service şi modul în care este tratat clientul. Numărul tot mai mare de participanţi arată cât de motivat şi dedicat este personalul din service-urile noastre.

Audi Twin Cup examinează cunoştinţele combinate ale personalului din service-urile Audi. Ei trebuie să cunoască produsele până la ultimul detaliu, pentru a fi în măsură să diagnosticheze şi să rezolve defectele cât mai repede posibil. Ca şi cunoştinţe de specialitate, se aşteaptă ca ei să ofere servicii complete premium. Comportamentul lor în relaţia cu clientul este , deasemenea, foarte atent examinat. Cele mai bune echipe se califică la categoriile individuale Tehnologie şi Service, precum şi la categoria combinată "Twin".

Anul acesta, echipa AMAG AG Zurich/Heerbrugg din Elvetia s-a clasat pe locul I. Pe locul 2 s-a clasat echipa Porsche Inter Auto din Viena/ Austria, urmaţi de echipă rusă de la Audi Center Rostov/Taganka situat în Rostov-on-Don pe locul 3.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.