Audi consideră că mecanicii neautorizaţi sunt nişte zombi. Aşa stau lucrurile? VIDEO

Mecanicul de la colţul blocului ar putea da în judecată Audi pentru clipul video de mai jos, în care este comparat cu un zombi. Dar posesorii de Audi s-ar putea să nu mai vrea să calce prea devreme într-un service autorizat, dacă se lasă cu urmăriri din astea...

Audi consideră că mecanicii neautorizaţi sunt nişte zombi. Aşa stau lucrurile? VIDEO Audi consideră că mecanicii neautorizaţi sunt nişte zombi. Aşa stau lucrurile? VIDEO

Înţelegem ideea din spatele ultimei reclame Audi la service-urile proprii autorizate şi apreciem nespus modul în care au reuşit să facă dintr-o reclamă un scurt film care ar putea sta oricând lângă filmele hollywoodiene despre Apocalipsa, dar nu ştim cam ce părere îşi vor face clienţii de Audi când vor vedea scena finală.

Nu ştim, poate că nouă ne va fi frică să intrăm într-un dealership Audi data viitoare, când ne vom aminti de imaginile de mai jos, dar şi precedenta reclamă, cea cu vampiri. Ce urmează, Audi, o invazie de extratereştri?!

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.