Audi e-bike Worthersee - cea mai puternică bicicletă electrică

Producătorul german Audi vine la Worthersee Tour cu un concept foarte intereseant: Audi e-bike Worthersee sau prima bicicletă electrică sport.

Conceptul prezentat de Audi este unul cel puţin interesant. Audi e-bike Worthersee este, după spusele producătorului din Ingolstadt, prima bicicletă electrică sport. Aceasta beneficiază de un cadru construit în întregime din fibră de carbon cu un design futurist şi de cel mai puternic motor electric montat pe un astfel de vehicul, ce produce 2,3 kW (3,12 CP). Conceptul e-bike Worthersee a fost desenat chiar de designerii Audi, iar în procesul de fabricaţie s-au folosit cele mai avansate materiale.

Motorul electric produce aproximativ 3,2 CP şi ajută conceptul să atingă o viteză maximă de 80 km/h.

Jantele sunt construit în întregime din fibră de carbon şi fiecare cântăreşte doar 600 de grame. Cadrul conceptului este realizat din acelaşi material şi are o masă de numai 1,6 kg. Roata spate poate fi acţionată doar de pedale, de motorul electric sau combinat. Masa totală a conceptului este de 21 kg. Utilizatorul conceptului e-bike Worthersee poate alege din cinci programe. Cel mai interesant dintre ele este modul Pedelc în care roata spate este acţionată de pedale cât şi de motorul electric. În acest program se poate atinge o viteză maximă de 80 km/h. Audi a instalat două programe şi pentru "riderii" experimentaţi: Power Wheelie şi Balanced Wheelie. În aceste moduri, motorul electric este setat pentru a ajuta la efectuarea unor cascadorii spectaculoase.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.