Audi Fashion Preview Presents

Silvia Tcherassi este primul designer din America Latină care şi-a prezentat colecţia de primavară/vară 2008 în cadrul Audi Fashion Preview Presents.

Audi Fashion Preview Presents Audi Fashion Preview Presents
Ambasador Audi în Columbia, ţara sa natală, Silvia a avut parte de un fashion show organizat la Miami, capitala Americii de Sud şi un important centru de vânzare a mărcii Audi. Silvia şi Audi au făcut echipă bună împreună pentru că împărtăşesc aceeaşi filozofie a designului curat, sofisticat şi usor futurist.

“Ambele branduri se potrivesc perfect, ca piesele unui puzzle. Cred că numele meu se identifică cu cel purtat de Audi, ambele promovând eleganţa discretă, fără efort. Avem un design clasic cu accente contemporane şi, pentru că suntem ataşaţi de calitate, încercăm să oferim doar ce e cel mai bun”, a spus designerul. Colecţia prezentată la Miami reflectă viziunea Silviei Tcherassi qsupra arhitecturii din Barcelona. Silvia Tcherassi este considerată designerul din America Latină cel mai bine văzut pe plan internaţional.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.