Audi începe producţia în Algeria

AUDI AG şi importatorul SOVAC S.P.A. au început astăzi producţia a trei modele ale constructorului german în Algeria.

Audi începe producţia în Algeria Audi începe producţia în Algeria

AUDI AG şi importatorul SOVAC S.P.A. au început astăzi producţia a trei modele ale constructorului german în Algeria.

Astfel, Audi A3 Sportback, A3 Sedan şi Audi Q2 vor ieşi de pe linia de asamblare din Relizane, capitala provinciei algeriene cu acelaşi nume. Producţia este estimată pentru început la 3.000 de maşini pe an.

Fabrica SOVAC Production S.P.A. Algerie a început să producă modelele grupului Volkswagen din 2017.

Anul trecut, compania SOVAC a construit o unitate de producţie care se întinde pe un teren de 150 de hectare în Relizane, la 220 de kilometri de capitala Alger. Capacitatea de producţie zilnică a crescut treptat, atingând 200 de unităţi.

Fabrica SOVAC produce modele Volkswagen Polo, Golf, Tiguan, Passat, Caddy, precum şi Skoda Octavia, Rapid şi Fabia, dar şi Seat Ibiza, Arona, Leon şi Ateca.

AUDI AG şi importatorul SOVAC colaborează de peste 10 ani împreună.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.