Audi îşi construieşte fabrică în America

În vederea extinderii volumului de vânzări în America, oficialii Audi au ajuns la concluzia că este necesară construirea unei noi fabrici pe continentul american.

Audi îşi construieşte fabrică în America Audi îşi construieşte fabrică în America

Planul de dezvoltare încă nu este pus la punct, decizia unde şi când vor construi cei de la Audi o nouă fabrică în America va venii în următorii trei ani. Datorită unei cereri foarte mari de automobile Audi, producţia actuală nu face faţă, fiind termene foarte mari de livrare a maşinilor.

"Dealerii noştri cer mai multe maşini decât putem să producem. Timpul de aşteptare este în continuare foarte mare", a declarat Rupert Stadler, CEO Audi. "Este clar că avem nevoie de o nouă capacitate de producţie în S.U.A." a adăugat Stadler.

Planul celor de la Audi este de a vinde 1,5 milioane de unităţi anual, la nivel global, termenul pentru atingerea "ştachetei" fiind 2015 şi 2 milioane de maşini până în 2020. Pentru realizarea acestui plan, oficialii Audi speră să atingă un volum de vânzări de 150.000 de unităţi până în 2015 doar în America.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.