Audi la Frankfurt 2009

Cei de la Audi fac pe misterioşii înainte de Salonul de la Frankfurt şi ne lasă să ne închipuim cum ar arăta un posibil model electric pe care îl anunţă cu fulgere şi tunete.

De fapt logo-ul cam ştim cum va arăta, fiind prezentat cu ocazia împlinirii a 100 de ani de existenţă a companiei, dar nimeni nu l-a văzut cum arată pe unul din modelele din Ingolstadt. Cert este că noua sigla este stilizată mai modern şi include sloganul "Vorsprung durch Technik" (Progres prin tehnologie).

Marea surpriză va fi însă un electrică la care Audi face referire prin intermediul acestui site teaser. Din aluziile pe care cei din Ingolstadt le fac, se pare că vom vedea o sportivă electrică. Un Audi R8 electric ar putea fi marele secret, "ştiaţi că"-urile despre electricitate ducându-ne cu gândul la puterea nestăvilită a electricităţi. Audi prezintă şi mai multe clipuri viral în care ilustrează acest lucru. Mai aflăm că acest model se va numi e-tron.

Pe acea pagină există şi un contor de timp, care va ajunge la momentul zilei tocmai în ziua în care Salonul de la Frankfurt va debuta. Astfel Audi ne pregăteşte o surpriză de proporţii

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.