Audi - Partenerul tău de golf

Audi dă o nouă lovitură de imagine prin asocierea cu unul dintre cele mai elitiste sporturi, graţie lansării unui set complet de echipament de golf.

Audi - Partenerul tău de golf Audi - Partenerul tău de golf
Audi vrea sa fie exclusivistLansarea unor linii de vestimentaţie sau de accesorii este un privilegiu rezervat doar producătorilor exclusivişti, imagine cu care Audi vrea să se identifice. Noul set de golf desenat de Audi Konzept Design păstrează caracteristicile gamei producătorului german, cu materiale împrumutate direct din interiorul maşinilor cu cele patru cercuri pe grila faţă.

Dar atunci când vorbim despre exclusivitate, un preţ astronomic este ceva normal. Aşadar cine va dori să fie în ton cu ultimele fiţe va trebui să scoată pentru echipamentul de golf mulţi bani din buzunar. Câteva mii bune de euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.