Audi planuri de producţie în Ungaria

Audi intenţionează să producă în Ungaria nu doar subansamble pentru gama sa, ci automobile integral, locaţia pentru o nouă uzină fiind preferată în locul Statelor Unite.

Audi planuri de producţie în Ungaria Audi planuri de producţie în Ungaria

În prezent Audi are ca obiect de activitate în Ungaria la Gyor producţia de motoare şi asamblarea de automobile, dar conform MEDIAFAX, compania germană intenţionează să ridice o nouă uzină în care automobilele vor fi fabricate integral. Ungaria va deveni astfel un pilon solid pentru Audi în Europa Centrală şi de Est.

Se pare chiar că Ungaria a fost preferată în detrimentul Statelor Unite ale Americii pentru forţa de ieftină calificată mai ieftină, reţeaua de dealeri bine pusă la şi infrastructura bună. Audi are obectivul de a deveni lider mondial pe segmentul automobilelor premium, cu vânzări de cel puţin 1,5 milioane de unităţi în 2015, uzina din Ungaria urmând să joace un rol esenţial.

Ungaria este una dintre cele mai importante ţări producătoare de maşini din Europa Centrală, mai mulţi constructori importanţi desfăşurându-şi activitatea. General Motors are o uzină la Szentgotthárd unde produce motoare, Suzuki produce la Esztergom, Audi asamblează Audi TT şi Audi A3 la Gyor, dar produce şi motoare pentru majoritatea mărcilor din grupul Volkswagen, inclusiv Lamborghini. De asemenea, Mercedes-Benz a ales Ungaria în defavoare pentru o fabrică de 800 milioane de euro cu 2.500 angajaţi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.