Audi prezintă AI:TRAIL. Off-roaderul electric al viitorului – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vișan 10 sept. 2019 Știri auto

Audi profită de Salonul Auto Internaţional de la Frankfurt pentru a prezenta acolo o colecţie spectaculoasă de produse noi, atât în zona mobilităţii electrice, cât şi din gama sa de modele cu sisteme clasice de propulsie. 

Unul dintre ele este noului prototip Audi AI:TRAIL. Acesta reprezintă viziunea mărcii asupra off-roaderului electric al viitorului. Noul concept Audi are patru motoare electrice, unul atribuit fiecărei roţi, cu o putere combinată de 429 CP şi un cuplu de 1.000 Nm. Nu există diferenţial blocabil, deoarece vehiculul controlează individual fiecare motor în funcţie de condiţiile de conducere.

Audi nu specifică capacitatea pachetului de baterii, dar spune că autonomia este cuprinsă între 400 şi 500 km) pe drumuri asfaltate, şi 250 km pe teren accidentat. Viteza maximă este limitată la 130 km / h.

Pentru acest concept Audi a optat pentru o vizibilitate integrală în stil elicopter, oferind pasagerilor o vedere neobstrucţionată spre exterior atât din faţă cât şi din lateral. Panourile transparente din faţă şi laterale permit o vizibilitate excelentă, la fel şi acoperişul care este realizat aproape în întregime din sticlă.

Citeşte şi

Maşină de lux parcată neregulamentar a fost ridicată de poliţişti: „Dacă l-au zgâriat, dă primăria faliment” – FOTO

Cum se făceau testele auto în România înainte de 1989 cu Dacia 1300. VIDEO

Uită de benzină sau motorină. S-a inventat maşina care merge cu apă, oţet şi cola – VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Tags:


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide