Audi prezintă la Shanghai conceptul AI:ME. Modelul electric va avea motor pe puntea spate de 170 CP – GALERIE FOTO

Autor: Marius Vişan acum 8 luni Știri

Audi prezintă săptămâna aceasta la Shanghai viziunea asupra viitorului transportului urban, dezvăluind un nou concept compact numit Audi AI: ME.

Cei de la Audi nu au spus pe ce platformă se bazează AI: ME, însă ampatamentul are o lungime de 2.770 mm – la fel ca modelul Q4 e-tron prezentat recent, care va apărea pe piaţă în 2020.

AI: ME va fi alimentat de un motor electric pe puntea spate care dezvoltă 170 de CP.

Multe dintre caracteristicile pe care Audi le include pe acest model sunt concepute pentru a integra capacităţile de conducere autonome de nivel 4 – ceea ce înseamnă că maşina se poate conduce singură în anumite condiţii.

Volanul se poate retrage complet în tabloul de bord pentru a face loc unei mese. De asemenea, pasagerii pot viziona filme prin intermediul unor ochelari VR.

AI: ME va putea fi conectat la smartphone printr-o aplicaţie care poate configura scaunele, temperatura interioară şi chiar culoarea maşinii.

Interiorul este alcătuit dintr-un mix de materiale precum lemn, material textil, Corian, precum şi din câteva suprafeţe din sticlă. Are chiar că câteva plante reale în interior. 

 Comentarii
Inchide