Audi prezintă la Shanghai conceptul AI:ME. Modelul electric va avea motor pe puntea spate de 170 CP - GALERIE FOTO

Audi prezintă la Shanghai conceptul AI:ME. Modelul electric va avea motor pe puntea spate de 170 CP - GALERIE FOTO Audi prezintă la Shanghai conceptul AI:ME. Modelul electric va avea motor pe puntea spate de 170 CP - GALERIE FOTO

Audi prezintă săptămâna aceasta la Shanghai viziunea asupra viitorului transportului urban, dezvăluind un nou concept compact numit Audi AI: ME.

Cei de la Audi nu au spus pe ce platformă se bazează AI: ME, însă ampatamentul are o lungime de 2.770 mm - la fel ca modelul Q4 e-tron prezentat recent, care va apărea pe piaţă în 2020.

AI: ME va fi alimentat de un motor electric pe puntea spate care dezvoltă 170 de CP.

Multe dintre caracteristicile pe care Audi le include pe acest model sunt concepute pentru a integra capacităţile de conducere autonome de nivel 4 - ceea ce înseamnă că maşina se poate conduce singură în anumite condiţii.

Volanul se poate retrage complet în tabloul de bord pentru a face loc unei mese. De asemenea, pasagerii pot viziona filme prin intermediul unor ochelari VR.

AI: ME va putea fi conectat la smartphone printr-o aplicaţie care poate configura scaunele, temperatura interioară şi chiar culoarea maşinii.

Interiorul este alcătuit dintr-un mix de materiale precum lemn, material textil, Corian, precum şi din câteva suprafeţe din sticlă. Are chiar că câteva plante reale în interior. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.