Audi prezintă noua tehnologie a farurilor Matrix LED de pe A8 şi S8

Deşi este vorba doar de o fotografie-teaser, germanii de la Audi dezvăluie o parte din secretele noii tehnologii Matrix LED cu care urmează să fie echipate noile modele A8 şi S8.

Audi prezintă noua tehnologie a farurilor Matrix LED de pe A8 şi S8 Audi prezintă noua tehnologie a farurilor Matrix LED de pe A8 şi S8

Cu noile A8 şi S8 nu vom face cunoştinţă decât pe 21 august, când Audi va prezenta cele două nave-amiral înaintea premierei de la Salonul Auto de la Frankfurt.

Până atunci însă, germanii au publicat o imagine-teaser cu noile faruri ce beneficiază de tehnologia Matrix LED, precum şi câteva informaţii despre felul în care funcţionează inovaţia.

Farurile high-tech sunt formate din 43 de LED-uri pentru faza scurtă şi lungă, excluzându-le pe cele de zi şi de semnalizare, însă elementul inovator constă într-o cameră care poate controla luminile de fază lungă în aşa fel încât să prevină incomodarea celor ce vin din sens opus.

Astfel, puterea acestora poate fi diminuată sau oprită complet, temporar. În plus, stopurile primesc şi ele o reîmprospătare cu lumini de semnalizare secvenţiale, bazate pe 24 de LED-uri.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.