Audi Q3 a fost prezentat în România

Porsche România a prezentat modelul Audi Q3 în cadrul unui eveniment select. Livările încep în toamnă iar preţul celui mai nou SUV Audi începe de la 30.300 euro.

Audi Q3 a fost prezentat în România Audi Q3 a fost prezentat în România

Audi Q3 este cel mai nou membru al familiei de SUV-uri produse de constructorul german din Ingolstadt. Este cel mai mic şi se alătură deja cunoscutelor Q5 şi Q7. Va fi fabricat în Spania la uzina de la Martorell. Producţia a debutat deja iar primele livrări vor fi făcute în luna septembrie atât în Germania cât şi în România. Dealeri Audi preiau deja comenzi preţurile începând de la 30.300 euro pentru versiunea 2.0 TDI.

Pe lângă turbodieselul de doi litri şi 140 CP vor mai fi disponibile şi două motoare pe benzină TFSI tot de doi litri. Acestea au puteri de 170 CP, respectiv 211 CP.

Audi vrea să producă 100.000 unităţi pe an din cel mai mic SUV al mărcii. Este un automobil destinat în special mediului urban dar care să poată ieşi fără probleme şi pe un drum mai dificil dacă este nevoie. Audi a folosit mult aluminiu la construcţia noului model şi spune că Q3 va cântări mai puţin de 1.500 kg.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.