Audi Q3 facelift, o restilizare discretă a SUV-ului la trei ani de la debut

Primele informaţii şi imagini oficiale cu Audi Q3 facelift au fost publicate pe internet, iar ce putem observa la prima vedere este o restilizare minoră a SUV-ului.

Audi Q3 facelift, o restilizare discretă a SUV-ului la trei ani de la debut Audi Q3 facelift, o restilizare discretă a SUV-ului la trei ani de la debut

Deşi schimbările estetice suferite de Audi Q3 facelift sunt foarte subtile în comparaţie cu versiunea lansată în urmă cu trei ani, la o privire mai atentă putem observa că Audi adoptă ideea unei grile frontale single frame şi a blocurilor optice revizuite.

Mai mult, Audi oferă în standard pentru Q3 facelift tehnologia Xenon Plus ca echipare standard, însă dimensiunile şi spaţiul interior rămân nealterate faţă de versiunea fără facelift.

Versiunile de motorizare se împart în mod egal între taberele benzină şi diesel prin trei propulsoare TFSI şi trei propulsoare TDI cu patru cilindri, soluţii care oferă între 120 şi 220 CP. Toate motoarele corespund normelor de poluare Euro 6, în timp ce propulsoarele TDI promit emisii de dioxid de carbon reduse cu 17%.

Inginerii şi designerii din Ingolstadt nu au uitat nici de versiunea de performanţă Audi RS Q3. Aceasta primeşte la rândul ei o grilă frontală nouă, însă mai important este faptul că RS Q3 primeşte un motor nou. Este vorba despre un propulsor TFSI de 2,5 litri în cinci cilindri, care produce 340 CP şi un cuplu maxim de 450 Nm.

Conform Audi, RS Q3 poate accelera acum de la 0 la 100 km/h în 4,8 secunde, performanţă la care contribuie şi transmisia automată S tronic cu şapte rapoarte, revizuită la rândul său pentru un timp mai bun de schimbare a treptelor.

Audi Q3 facelift va putea fi achiziţionat în Europa începând cu luna februarie 2015, pentru un preţ de pornire de 29.600 de euro (în Germania).

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.