Audi Q3 parchează şi pe pereţi. Gafă sau reclamă genială a nemţilor?

Cei care se ocupă de reclamele pentru Audi au vrut să ilustreze faptul că Audi Q3 este capabil să parcheze în cele mai strâmte spaţii. La nevoie, chiar şi cu roţile pe pereţi. Dar se pare că au comis, totuşi, o gafă...

Audi Q3 parchează şi pe pereţi. Gafă sau reclamă genială a nemţilor? Audi Q3 parchează şi pe pereţi. Gafă sau reclamă genială a nemţilor?

Sunteţi obişnuiţi să vedeţi maşini premium, în special SUV-uri, parcate alandala şi cu multă nesimţire prin parcările mall-urilor. Da, nu vorbim aici doar de Audi, ci de orice marcă premium şi de lux care atrage, din nefericire, şi un public care nu dă prea mulţi bani pe părerile celorlalţi, darămite pe bun simţ, pe principiul că, dacă au dat suficient de mulţi bani pe maşină, e de ajuns. Deşi majoritatea clienţilor sunt oameni absolut obişnuiţi şi decenţi, o minoritate agresivă strică imaginea acestor companii, oricât s-ar strădui ele să evite acest lucru.

Am zis de repetate ori că aceste bijuterii tehnologice nu îşi merită o parte din cumpărători şi vom rămâne la aceeaşi părere - Audi Q3 este o maşină foarte, foarte bună, dar o vedem prea des parcată complet aiurea de tot felul de domnişoare şi domni incapabili să o strecoare într-un singur loc de parcare. Tocmai de aceea cei de la Audi au dotat-o în acest sens cu o mulţime de tehnologii care fac, practic, ca maşina să parcheze singură.

Dar ce părere aveţi, oare clipul de mai jos nu serveşte mai degrabă detractorilor mărcii, propunând un stil de a parca mai degrabă propriu oilor negre dintre clienţii Audi? Ce ni se pare realmente incredibil este că agenţia care a creat reclama nu doar că nu vede nimic greşit în faptul de a arăta un Audi parcat cu roţile pe pereţi, dar se mai şi laudă cu modalitatea prin care au falsificat până şi această „parcare”.Voi ce spuneţi?

Cum să NU parchezi un Audi Q3. Exemplificare

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.