Audi Q5 - lansare în România

Audi Q5 va fi lansat în România pe 12 noiembrie şi va avea un preţ de bază de 32.650 euro fără TVA, anunţă importatorul oficial al mărcii în ţara noastră, Porsche România.

Audi Q5 - lansare în România Audi Q5 - lansare în România

Audi Q5 va fi oferit în România cu trei motorizări, una pe benzină şi două diesel. Motorul pe benzină, de 2.0 litri, dezvoltă 211 CP şi vine cu o cutie de viteze automată cu şapte trepte. Propulsorul diesel de 2.0 litri, care dezvoltă 170 CP, va reprezenta motorizarea de bază şi va fi cuplat la o cutie manuală cu şase trepte. Vârful de gamă, va fi propulsorul diesel de 3 litri, cu 240 CP, iar preţul maxim la care ajunge Audi Q5 este de 46.660 de euro.

Dotarea standard Audi Q5 este una bogată, incluzând sisteme de siguranţă precum ESP, ABS, airbag-uri pentru şofer şi pasager, airbag-uri laterale dar şi dotări de confort printre care enumerăm volan îmbrăcat în piele, instalaţie audio cu redare MP3 şi jante de aliaj uşor de 17 inci.

Porsche România speră să vândă în 2009, 600 de unităţi Audi Q5 şi intenţionează să acapareze o cotă de piaţă pe segmentul premium de 34%.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.