Audi Q7 Limo by Royal Luxury

Deocamdată doar în America, apreciatul Audi Q7 a fost declinat într-o versiune superlong, pentru amatorii senzaţiilor de VIP conferite de limuzinele stretch.

Audi Q7 Limo by Royal Luxury Audi Q7 Limo by Royal Luxury
Firma Royal Luxury este specializată în transformarea maşinilor de lux în limuzine extravagante, fiind una din zecile (dacă nu sutele) de astfel de mici companii care se ocupă cu acest job în USA. Însă, dacă vorbim de americani, nu înseamnă că modelele europene sunt trecute cu vederea, apreciatul SUV Audi Q7 fiind noutatea cea mai aşteptată pentru anul următor.

Deşi nu se specifică la cât a ajuns lungimea maşinii în urma acestei cure de... alungire, Q7 Limo poate găzdui până la 16 pasageri, într-o autentică atmosferă de club, imaginile vorbind mult mai mult decât ar putea-o face cuvintele (păcat că nu există fotografii cu un party live...). Una din particularităţile acestei limuzine o reprezintă uşa de acces centrală, care se deschide în sus - deşi portiera convenţională din spate nu a dispărut.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.