Audi R4 nu va exista

Zvonurile legate de apariţia unui "adjunct" pentru supercarul Audi R8, denumit R4, au fost infirmate de cei de la Audi. Marca din Ingolstadt rămâne astfel cu un singur supercar în gamă.

Audi R4 nu va exista Audi R4 nu va exista
Succesul înregistrat de Audi R8 a alimentat zvonurile legate de apariţia unui model similar, dar situat cu o treaptă mai jos în ierarhia supercar-urilor, mai exact un coupe din aceeaşi clasă cu Porsche Cayman care să îmbogăţească oferta constructorului german.

Audi R4 ar fi trebuit să fie denumirea  acestui model şi ar fi reprezentat o evoluţie a actualului Audi  TT, cu multe detalii tehnice şi vizuale împrumutate de la R8 şi o nouă platformă pentru propulsorul montat central. Presupusa dată de aparţie a acestui model era anul 2011, dar oficialii  au  negat vehement posibilitatea unui baby R8.

Audi şi-a făcut , însă, un obicei în a combate zvonurile, pentru a anunţa apoi apariţia unor noi modele, fapt ce ne dă speranţe că vom mai vedea supercar-uri construite de cei din Ingolstadt, acum că au prins gustul sportivităţii exclusiviste.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.