Audi R8 Blackbird

Un american pasionat de maşini şi-a transformat R8-ul într-un monstru plin de tehnologie ultramodernă. De parcă nu era deja. Dar staţi să vedeţi modificările.

Michael Knight ar fi gelos. În mod sigur pe o asemenea maşină, mai bună şi decât KITT-ul său. Asta pentru că supercar-ul americanului din clipul video are câteva gadgeturi ce te vor lasă cu gura cascată numai când le auzi denumirea. De exemplu “liquid-cooled infrasonic wave pulse generator”.

Revenind la unele tehnologii pe care le ştim şi noi, amintim de cele patru unităţi GPS, un "Police Scanner", un buton de oprire a luminilor din spate pentru a te deplasa cât mai camuflat, două detectoare radar şi internet Wi-Fi. De asemenea mai trebuie menţionată supapa de pe traseul de evacuare controlată prin telecomandă, care prin apăsarea unui buton eliberează sunetului celor peste 400 de CP, aşa cum puteţi auzi şi în clipul video ataşat.

 

VEZI SI ALTE ARTICOLE CU AUDI R8
Câştigă o zi cu Audi R8 şi Claudiu David
Accident fatal cu Audi R8 - Blestemul vitezei
Video: Audi R8 în Suedia - Blondă testează un R8!
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.