Audi R8 Blackbird

Autor: Silviu Draganescu 14 aug. 2008 Știri auto

Michael Knight ar fi gelos. În mod sigur pe o asemenea maşină, mai bună şi decât KITT-ul său. Asta pentru că supercar-ul americanului din clipul video are câteva gadgeturi ce te vor lasă cu gura cascată numai când le auzi denumirea. De exemplu “liquid-cooled infrasonic wave pulse generator”.

Revenind la unele tehnologii pe care le ştim şi noi, amintim de cele patru unităţi GPS, un "Police Scanner", un buton de oprire a luminilor din spate pentru a te deplasa cât mai camuflat, două detectoare radar şi internet Wi-Fi. De asemenea mai trebuie menţionată supapa de pe traseul de evacuare controlată prin telecomandă, care prin apăsarea unui buton eliberează sunetului celor peste 400 de CP, aşa cum puteţi auzi şi în clipul video ataşat.

 

VEZI SI ALTE ARTICOLE CU AUDI R8
Câştigă o zi cu Audi R8 şi Claudiu David
Accident fatal cu Audi R8 – Blestemul vitezei
Video: Audi R8 în Suedia – Blondă testează un R8!

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide