Audi R8 cu motorizare diesel

Pentru a celebra recenta victorie în prestigioasa cursă de la Le Mans a bolidului R10, Audi a hotărât ca Audi R8 să fie propulsat şi de o motorizare diesel.

Audi R8 cu motorizare diesel Audi R8 cu motorizare diesel
Audi R8 va împrunuta propulsorul diesel de 4,2 litri V8 TDI de la Q7. Motorul dezvoltă momentan o putere de 322 CP şi un cuplu de 760 de Nm, performanţe care vor fi cu siguranţă mărite, în momentul utilizării motorului pentru super sportiva R8. Cu siguranţă motorul va dezvolta mai mult de 380 de CP şi un cuplu cel puţin de 800 Nm. Motorul va fi disponibil după lansarea propulsorului V 10 de 5 litri, programat la începutul anului 2008.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.