Audi R8 H&R

Expertul german în suspensii, H&R a pregătit pentru bolidul Audi modificări la nivelul trenului de rulare, astfel încât să-i imprime acestuia o ţinută de drum şi mai sportivă.

Audi R8 H&R Audi R8 H&R
Principalele modificări constau în coborârea gărzii la sol cu 15 mm în faţă şi 30 de mm în spate. Potrivit celor de la H&R, varianta stock de R8 nu a reuşit să parcurgă circuitul de la Nurburgring în mai puţin de 8 minute, însă graţie noilor elemente de suspensie proprii, versiunea modificată o poate face. Mai mult decât atât, H&R se laudă cu faptul că "atingerea" adusă maşinii nu o face complet inutilizabilă în oraş sau în viaţa de zi cu zi.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.