Audi R8 în reclamele SuperBowl

Printre reclamele ce vor fi difuzate în timpul SupeBowl-ului va face parte şi clipul cu noul supercarul R8, desemnat de revista Playboy „maşina anului 2008”.

În pauza SuperBowl-ului, americanii vor putea viziona un clip publicitar în care va fi prezentat modelul Audi R8, având la bază tema filmului “Naşul” şi ca protagonist pe actorul Alex Rocco. Audi speră ca prin această reclamă cu mult umor să atragă atenţia publicului la o oră de maximă audienţă din cadrul popularului Superbowl.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.