Audi R8 - lansare naţională

Porsche România va lansa, joi, pe piaţa românească, primul model super-sport al mărcii germane, R8, cu rpeţuri începând de la 105.127 euro, respectiv 112.490 euro cu TVA, la care se adaugă 3.185 euro taxă de primă înmatriculare.

Audi R8 - lansare naţională Audi R8 - lansare naţională
"Automobilul va concura cu Porsche 911 - Carrera şi Turbo, precum şi cu modelele similare ale mărcilor Aston Martin, Ferrari şi Maserati. Au fost vândute toate cele 15 maşini alocate în acest an pieţei româneşti, cu multe luni înainte de lansare. Clienţii sunt în marea lor majoritate oameni de afaceri cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani, doar doi dintre aceştia fiind mai tineri de 30 de ani", au declarat agenţiei MEDIAFAX reprezentanţii companiei.

Mai multe detalii despre acest automobil aici, precum şi un test exclusiv realizat de ProMotor.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.