Audi R8 pe eBay

Noul Audi R8 va fi disponibil pentru vânzare din luna august a acestui an. În mod normal, timpul de aşteptare pentru acest model va fi de trei ani.

Audi R8 pe eBay Audi R8 pe eBay
Chiar dacă Audi R8 va fi disponibil din august, pe site-ul de vânzări online eBay a apărut o primă licitaţie pentru Audi R8. Preţul de pornire al licitaţiei este de 120,000 de lire sterline. Maşina va fi dotată cu senzor de presiune în penuri, inserţii de carbon pe consola centrală, suspensie magnetică, sistem de navigaţie, cruise control.

Noul Audi R8 este propulsat de un motor V8 de 4,2 litri, care furnizează o putere de 420 CP la 7.800 rpm şi un cuplu maxim de 430 Nm, atins între 4.500 şi 6.000 rpm. Acest motor beneficiază de ultimele inovaţii ale sistemului de alimentare cu injecţie directă de benzină. Pentru a demonstra că este o supersportivă, 90% din valoarea maximă a cuplului motor este menţinut constant între 3.500 şi 7.600 rpm. Graţie acestor valori, Audi R8 atinge 100 km/h în 4,4 secunde, viteza de top fiind de 300 km/h.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.