Audi R8 - Replică made in Spain

Aveţi în faţă o replică de Audi R8 realizată în mod excepţional de un spaniol pasionat pornindu-se de la platforma tehnică oferită de un Ford.

Audi R8 - Replică made in Spain Audi R8 - Replică made in Spain

Interior neschimbatS-a pornit de la un Ford Cougar V6 de 2,5 litri, la care s-a adăugat o caroserie ce păstrează aproape la perfecţie dimensiunile şi formele modelului german, Audi R8. Alberto Gavach Fuertes din Zaragoza este pasionatul care a creat această maşină, iar rezultatul este impresionant cu atât mai mult cu cât transmisia faţă şi motorul montat frontal s-au păstrat, deşi Audi R8 este la origini un model cu propulsie şi motor montat central.

Modificările sunt doar de ordin estetic, şi asta doar la nivel exterior, pentru că în interior doar o siglă R8 montată pe volan diferenţiază atmosfera de aceea a oricărui Ford Cougar obişnuit. Interesant este că proprietarul a pus maşina la vânzare şi vrea pe ea 40.000 de euro, de trei ori mai puţin decât pe original dar mai mult decât un Audi TT 2.0 TFSI nou nouţ. Grea alegere, nu?


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.