Audi R8 Spider la Detroit

Salonul de început de an va fi unul prolific pentru Audi, care are de gând să lanseze un nou model şi sa prezinte un concept cu mari şanse de intrarea în serie.

Audi R8 Spider la Detroit Audi R8 Spider la Detroit
Potrivit celor de la Fortitude.com, piesa de rezistenţă a standului Audi va fi un concept car realizat pe baza lui R8, însă nu se ştie în ce direcţie se va îndrepta acest nou proiect. Suspectăm ca vom asista la o versiune cabrio, la una cu un motor V10 sau de ce nu, o combinaţie între cele două.

Un al punct de atracţie va fi şi noul Audi TTS confirmat oficial pentru debutul în America. Micul coupe german va primi acelaşi motor turbo de 2.0 litri şi 265 CP ce echipează în prezent compacta S3. Cu un şasiu mai uşor decat aceasta, TT-ul va oferi şi performanţe superioare .
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.