Audi R8 Spider - schiţe

Succesul coupe-ului R8 îi forţează pe cei de la Audi să propună şi o variantă "de fiţe", decapotabilă. Cei de la Auto Express au noi informaţii în acest sens.

Audi R8 Spider - schiţe Audi R8 Spider - schiţe
Majoritatea schiţelor pe calculator apărute pe internet despre R8 Spider se bazau pe varianta coupe, astfel încât derivarea noii versiuni nu era prea realistă. Cei de la Auto Express au noi informaţii în legătură cu structura noului model, care se pare că nu va adopta soluţia unui acoperş retractabil, ci va avea un acoperiş din două bucăţi, în stil targa, în timp ce în spatele scaunelor va beneficia de arcuri de securitate integrate estetic în forma futuristică. Maşina ar putea apărea cel mai devreme în primăvara lui 2009, la un preţ de pornire de peste 80.000 euro.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.