Audi R8 Spyder – speculaţii

Autor: Cosmin Iordache 20 iul. 2009 Știri auto

20.07.2009: UPDATE FOTO

Noul Audi R8 Spyder a fost surprins necamuflat de cei de la Auto Express. Dar nu în teste, ci pe platourile de filmare ale noului film Iron Man 2, unde Robert Downey Jr., actorul principal, va conduce versiunea decapotabilă a lui Audi R8.

Motorul de top oferit pentru noul Audi R8 Spyder va fi V10-le de 5,2 litri şi 525 CP, ceea ce îi va conferi bolidului un demaraj 0-100 km/h sub 4,5 secunde. Preţul maşinii se estimează că va porni de la 120.000 euro.

VEZI MAI MULTE POZE CU NOUL AUDI R8 SPYDER ŞI IRON MAN

17.10.2008

Audi R8 Spyder - specualţiiFoarte puţini şi-ar fi închipuit că un constructor fără experienţă în domeniul supercarurilor ar putea construi un model demn să rivalizeze cu Lamborghini sau Porsche. Dar vorbim de Audi, constructor ce a profitat din plin de know how-ul celor două colege de grup şi a venit cu un model, R8, îndreptăţit să stea la masa supercarurilor actuale. Pentru ca apartenenţa sa să fie desăvârşită, R8 va beneficia începând de anul viitor şi de o versiune Spyder.

Prima imagine întruchipând Audi R8 Spyder este realizată de britanicii de la Car Magazine şi, deşi are un caracter speculativ, nu este departe de adevăr, având la bază schiţele realizate de constructor anul anterior. Acoperişul nu va fi unul textil sau rigid retractabil, ci unul de tip Targa detaşabil. Apariţia unei versiuni menite să alerge cu "pletele în vânt" va lungi cozile de la dealerii Audi, termenul de livrare pentru Coupe ajungând în prezent şi până la un an.

Preţul acestui model va fi sensibil mai mare, decât cel al R8 Coupe. Dacă Audi R8 este cotat în prezent în jurul a 100.000 de euro, Spyder ar putea scoate din buzunarul potenţialilor clienţi cu 10.000 de euro mai mult. Deşi lansarea noului model este programată pentru mijlocul anului viitor, este posibil ca doritorii să mai aibă de aşteptat. Asta pentru că toată capacitatea de producţie e ocupată de variantă coupe chiar şi pe anul viitor.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide