Audi R8 - Termen de aşteptare în 2010

Toată producţia supercarului german pe anul 2009 a fost vândută, termenele de aşteptare pentru cei care işi doresc un asemenea model fiind de peste 18 luni.

Audi R8 - Termen de aşteptare în 2010 Audi R8 - Termen de aşteptare în 2010

Modelele alocate pentru anul viitor au fost deja vândute în ciuda faptului că preţul a fost mai mare cu 3500 de dolari, 113.700 pentru varianta manuală şi 122.700 pentru cea automată. Purtătorul de cuvânt al Audi America, Christian Bokich a declarat că producătorul german asamblează zilnic 25 de R8-uri, în total aproape 6000 pe an. "Clienţii sunt mai puţini interesati de anul de fabricaţie, atâta timp cât până la urmă li se livrează maşina", a mai adăugat oficialul american.

Pentru anul următor Audi a anunţat o nouă serie de scumpiri, venite ca urmare a creşterii cererii, dar şi a preţurilor materiilor prime şi a diferenţelor de schimb valutar. Cu toate acestea, oficialii germani nu se aşteaptă la o scădere a vânzărilor, fiind încrezători că au o gamă destul de puternică pentru a susţine chiar o creştere a numărului modelelor comercializate.


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.