Audi R8 - video

Pasiunea împreună cu experienţa au dat întotdeauna naştere la cele mai preţioase capodopere. R8 este încununarea de succes a pasiunii cu experienţa competiţională a celor de la Audi.

Nici un text, nici o poză nu pot reda pasiunea celor care au lucrat la realizarea lui Audi R8, iar oamenii de publicitate ştiu acest lucru. Clipul publicitar surprinde acest aspect, fără prea mari artificii sau efecte. Audi R8 este, până în acest moment, piesa de rezistenţă a constructorului german, beneficiind de o campanie fără precedent.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.