Audi R8 - World Performance Car

Constructorul german se impune pentru a doua oară consecutiv în concursul mondial, de această dată cu mult lăudatul R8.

Audi R8 - World Performance Car Audi R8 - World Performance Car
Marca din Ingolstadt a reușit anul acesta prin modelul R8 să câștige două titluri importante din cadrul competiției mondiale: World Performance Car și Car Design of the Year. Anul trecut Audi a acaparat cele două premii prin modelele RS4 și TT, constructorul german fiind printre cei mai prolifici din industria auto din ultimul timp în ceea ce privește premiile primite.

Folosind același motor V8 de 4,2 litri și 420 CP disponibil si pe RS4, coupeul R8 accelerează de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.