Audi - Rechemare în service

Producătorul german va rechema în atelierele sale un număr de 68.240 de modele Quattro ca urmare a unor probleme de alimentare cu puteau duce la scurgeri de combustibil.

Audi - Rechemare în service Audi - Rechemare în service
Modelele vizate sunt Audi-uri A6 Quattro asamblate între 2001 şi 2004 şi echipate cu motoarele de 2,7, 2,8 şi 3,0 litri, şi cele Allroad Quattro motorizate de propulsoarele de 2,7 litri şi 4,2. Problema apare la nivelul rezervorului de combustibil, unde din cauza îmbătrânirii premature a materialelor se poate ajunge la scurgeri de combustibil ce pot duce chiar la incendiu.

Rechemarea va începe până la sfârşitul acestei luni, service-urile Audi înlocuind piesele cu probleme sau întărindu-le pe cele existente.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.