Audi RS4 - Încetarea producţiei

Producătorul german renunţă la producţia supercarului în versiune sedan, urmând ca breakul şi cabrioletul să mai fie asamblate până la o dată necunoscută.

Audi RS4 - Încetarea producţiei Audi RS4 - Încetarea producţiei

Lansat la Salonul Auto de la Geneva in 2004, RS4 a fost un real succes pe majoritatea pieţelor unde a fost comercializat. RS4 şi Cabrioletul au fost lansate în vara lui 2006, iar ambele vor mai rămâne încă în producţie.


Renunţarea la versiunea sedan s-a facut ca urmare a viitoarei lansări a lui RS6. Acesta va avea un motor V10, cu o cilindree de 5.0 litri supraalimentată, iar lansarea va avea loc în septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt. Un video cu teste de pe circuitul Nurburgring, cu maşina camuflată, puteţi urmări aici.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.