Audi RS6 DTM cu 1.000 de cai. Şi oprit porneşte toate alarmele …

Autor: Marius Vișan 05 mai 2017 Știri auto
Audi RS6 DTM cu 1.000 de cai. Şi oprit porneşte toate alarmele …

Acest Audi RS6 pictat în culori de camuflaj i-a aparţinut lui Jon Olsson. Olsson s-a gândit să creeze din el un tribut pentru DTM, aşa că a luat contact cu fostul inginer şef de la Koenigsegg, Leif Tufvesson şi au demarat un proiect.

Pentru kitul exterior, Olsson a comandat fibră de carbon de la acelaşi furnizor care se ocupă de Pagani. În cazul în care nu ştiai, Horacio Pagani transformă aplicarea fibrei de carbon în artă. Se poate presupune că vorbim de ceva foarte special aici.

Pe fir a intrat şi Stetman Motorsport, căruia Olsson i-a cerut să-şi pună în aplicare mojo-ul sub capota lui RS6. Rezultatul? „Maşina are acum un kit STM Stage 3+, cu turbosuflante TTE9XX anodizate cu aur de 18 karate, de la The Turbo Engineers, care ar trebui să livreze 950 hp (963 PS) cu benzină de la pompă; cu combustibil de curse, am putea să atingem pragul de 1.000 (1.014 CP)”. 

După cum veţi vedea în clip, şi poliţiştii sunt impresionaţi de această maşină, iar când o întâlnesc în trafic se minunează şi ei de ea. 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide