Audi RS6 - spy car

Dacă speculaţiile sunt adevărate, atunci noul Audi RS6, care fi lansat cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din toamna acestui an, va face praf concurenţa cu un motor V10 care va dezvolta 579 CP.

Audi RS6 - spy car Audi RS6 - spy car
Ediţia suedeză a site-ului Auto Motor şi Sport a intrat în posesia unei serii de şasiu a viitorului Audi RS6, care va fi lansat în toamna acestui an. Conform seriei "Audi AG 4F 7967 21 AAJ N31 N30 579 426 5002" , ultimele trei grupe de numere reprezintă caracteristicile propulsorului. Astfel, motorul va dezvola o putere de 579 CP, grupa următoare reprezentând kilowaţii motorului, iar 5002 capacitatea cilindrică. Transmisia va fi asigurată de o cutie de viteze automată cu şase trepte şi de binecunoscutul sistem quattro, care va transmite cei aproape 1.000 Nm la cele patru roţi. Opţional vor fi disponibile frâne ceramice şi transimisia DSG.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.