Audi RS7 Dynamic Edition, confirmat pentru Salonul Auto de la NY

RS7 Dynamic Edition a fost ales de Audi drept reprezentant al diviziei de personalizare la Salonul Auto de la New York, iar primele imagini şi informaţii şi-au făcut loc pe internet.

Audi RS7 Dynamic Edition, confirmat pentru Salonul Auto de la NY Audi RS7 Dynamic Edition, confirmat pentru Salonul Auto de la NY

Are el nume pompos, dar sub capotă RS7 Dynamic Edition nu dispune de altceva decât de acelaşi propulsor ca şi modelul de serie. Adică un brutal V8 de patru litri şi 560 CP, capabil să arunce maşina de la 0 la 100 km/h în 3,7 secunde. Adiţional, inginerii au instalat un sistem de suspensie hidraulică DRC, ce poate fi setat pe trei moduri.

Audi întoarce pagina însă la capitolul aspect, unde programul exclusiv de personalizare mai animează situaţia. Concret, RS7 Dynamic Edition primeşte elemente de caroserie din fibră de carbon - capotă, difuzor spate şi spoiler faţă, un sistem de evacuare sport, jante din aliaj de 21 de inci şi etriere Tornado Red.

Subtile sunt şi schimbările de la interior, şi se rezumă la scaune sport tapiţate cu piele Valcona, inserţii din fibră de carbon şi centuri de siguranţă Crimson Red.

Modelul va debuta la Salonul Auto de la New York şi va avea un preţ de pornire de 146.045 de dolari.

Sursa - audiusanews.com

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.