Audi RSQ e-tron este un conceptcar futurist creat pentru marile ecrane - GALERIE FOTO

Audi RSQ e-tron este primul conceptcar creat pentru un film de animaţie

Audi RSQ e-tron este un conceptcar futurist creat pentru marile ecrane - GALERIE FOTO Audi RSQ e-tron este un conceptcar futurist creat pentru marile ecrane - GALERIE FOTO

Audi dezvoltă un conceptcar futurist pentru marile ecrane: Audi RSQ e-tron. Acesta a fost creat special pentru filmul de animaţie "Spies in Disguise".

Chiar dacă maşina nu există în realitate acest conceptcar cu două locuri întruchipează limbajul de design vizionar al mărcii.

Audi RSQ e-tron are şi rolul de a crea awareness pentru automobilele pur electrice e-tron ale mărcii Audi: "Un film de spionaj cu tehnologii ale viitorului care pot salva lumea i se potriveşte perfect mărcii Audi" afirmă Giovanni Perosino, Vicepreşedintele AUDI AG responsabil pentru Marketing. "La fel ca pentru marca noastră, elementele-cheie ale poveştii sunt distracţia, inovaţia şi performanţele ridicate."

În 2019, Audi va colabora cu Twentieth Century Fox şi cu Studiourile Blue Sky pentru a produce animaţiile cu Lance Sterling şi cu omul de ştiinţă Walter Beckett, căruia îi dă glas actorul Tom Holland. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.