Audi S4

Noul vârf de gamă Audi S4 va avea un motor V6 bi-turbo de 330 CP, cu 30 mai mult decât rivalul 330i de la BMW.

Audi S4 Audi S4
Noul B8 S4 va fi dotat cu un propulsor TFSI de 3 litri cu şase cilindri în V care va produce graţie celor două turbine aproximativ 330 CP. Deşi suma este cu 10 mai mică decât cea avută la dispoziţie de precedenta generaţie, performanţele au fost îmbunătăţite, cu un timp de accelerare de la zero la 100 de km/h în aproape 5 secunde obţinut în acelaşi timp cu un consum mai mic.

Mai important este ca noua uzina de forţă, comparativ cu vechiul V8 de 4,2 litri, este mai uşor tunabilă, cifre de 400 de CP fiind disponibile foarte uşor majorităţii tunerilor, modelul ameninţând direct BMW M3 în acest mod. Modul de livrarea a puterii va reprezenta o altă inovaţie pentru gama S4, un nou sistem de transmisie independentă a puterii către fiecare roată urmând a-şi face debutul pe viitorul model. Comportamentul maşinii va fi acum mai neutru şi mai uşor de controlat, Audi promiţând că noul model va deveni referinţa categoriei sale.

Potrivit unor surse din interiorul companiei citate de Audiworld.com, Audi S4 va fi disponibil la vânzare din toamna anului viitor, asta însemnând că lansarea va avea loc în curând la unul din cele trei saloane auto: Detroit, Geneva sau New York.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.