Audi S4

Atunci când testezi o versiune mai puternică a unui model de stradă, ce rost are să o încarci cu accesorii aerodinamice ce pot fi studiate în tunelul specific? Numai de ţevile de eşapament nu te poţi debarasa.

Audi S4 Audi S4
Colegii de la Autoblog.nl au făcut rost de primele poze spion cu noul Audi S4, ce a fost surprins fără nici un fel de camuflaj. Aşa este ca nu vedeţi nici o diferenţă faţă de versiunea standard Audi A4 prezentată de curând la Frankfurt? Ei bine un ochi avizat poate să observe sistemul de evacuare cu patru ţevi, un semn clar că sub capotă avem o uzina de forţă serioasă.

Este evident ca versiunea de serie nu va rămâne aşa, ci va primi detaliile estetice regăsite şi la S5, precum grila faţă cromată, oglinzile cu carcasa din aluminiu şi gurile de aerisire din spoilerul faţă mărite. Dar asemănările cu noul coupe din seria A5 nu se termină aici, Audi împrumutând de la acesta chiar şi propulsorul. Astfel, noul S4 va avea un V8 FSI de 4,2 litri ce dezvoltă 354 CP, cu un plus de 14 CP comparativ cu actuala versiune a modelului S4. Toată puterea acesta va fi transmisă celor patru roţi prin intermediul unei cutii de vitze cu şase trepte.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.