Audi S8 roz

Din nou Dubai iese în evidenţă prin cele mai exclusiviste şi, în acelaşi timp, ciudate maşini. De această dată este vorba despre cea mai puternică limuzină a constructorului din Ingolstadt, Audi S8 vopsit... în roz.

Audi S8 roz Audi S8 roz

Ca să poţi ieşi în evidenţă în Dubai, bineînţeles că-ţi trebuie o maşină puternică şi exclusivistă dar pe care să o poţi "dezbrăca" de orgoliu astfel încât să atragă cât mai mult atenţia. Iar asta s-a şi întâmplat cu acest Audi S8, un model dotat cu un motor V10 de 5.2 litri, care dezvoltă o putere de 444 CP şi care acum circulă pe şoselele din Dubai "înjosit" de cea mai feminină culoare, atât la exterior cât şi în interior.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.