Audi şi Nokia sunt ca Barcelona şi Real. Extratereştrii şi galacticii

Musk asigură transportul

Audi şi Nokia sunt ca Barcelona şi Real. Extratereştrii şi galacticii Audi şi Nokia sunt ca Barcelona şi Real. Extratereştrii şi galacticii

Un consorţiu alcătuit din trei companii - Vodafone Germania, Nokia şi Audi - pregăteşte o misiune spaţială. Aceasta va duce pe satelitul natural al pământului echipmantele necesare pentru o reţea 4G.

 

Reţeaua va fi capabilă să transmită conţinut video şi imagini la calitate înaltă înapoi pe Terra. Înregistrările vor fi făcute de camere, care vor putea transmite şi live.

Pentru misiune, cele trei companii au apelat la SpaceX. O rachetă Falcon 9 va duce tehnologia pe Lună în 2019.

 

De ce nu se instalează direct o reţea 5G? Pentru că această tehnologie se află încă în faza de testare, potrivit unui purtător de cuvânt al consorţiului.

 

Sursă Go4it

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.