Audi Snook

Audi Snook nu este chiar o maşină şi roata cu care este dotată este de fapt o sferă. Conceptul acesta care pare să sfideze orice logică şi lege a gravitaţiei a fost realizat de designerul german Tilmann Schlootz.

Audi Snook Audi Snook
Vehiculul pare să fie o variaţiune a Segway-ului şi împrumută oarecum ideea roţilor sferice din filmul „I, Robot”, ecranizare bazată pe povestirile scurte ale lui Asimov. Se pare că sfera este pusă în mişcare de cei trei cilindri aflaţi pe cuşca din partea de jos a vehiculului. Aceşti cilindri se vor putea probabil roti în orice direcţie pentru a menţine stabilitatea lui Snook. Audi Snook a câştigat Michelin Challenge Award 2008 la salonul auto de la Detroit.

mai multe pe www.go4it.ro
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.