Audi SQ7 primeşte un motor diesel V8 biturbo şi noi dotări de top – GALERIE FOTO

Autor: ProMotor 23 iul. 2019 Știri auto

Audi a lansat o versiune actualizată a vârfului de gamă SQ7. Rivalul lui Range Rover Sport a primit un motor diesel V8 de 429 de cai-putere, un facelift discret şi câteva detalii noi S-line, precum o nouă grilă, jante noi şi două evacuări duble.

Propulsorul de 4 litri bi-turbo V8 diesel este acelaşi care echipează şi modelul SQ8 şi produce 664 Nm de cuplu şi 429 CP. Cu acest motor, Audi SQ7 realizează sprintul 0-100 km/oră în doar 4,8 secunde şi are o viteză maximă limitată electronic de 250 km/oră. Ca fel ca în cazul lui SQ8, noul SQ7 are sistem mild-hybrid de 48 de volţi, iar acesta ajută cele două turbine să îmbunătăţească cuplul oferit a viteze reduse.

Puterea este livrată roţilor printr-o transmisie automată Tiptronic cu 8 trepte. Sistemul de tracţiune integrală Quattro se regăseşte pe noul SQ7. Suspensia adaptivă este oferită standard.

Pe faţă noul SQ7 vine cu discuri de frână de 400 mm, iar pe spate de 370 mm. Etrierii de frână sunt vopsiţi în negru, dar contracost pot fi şi roşii.

Interiorul lui Audi SQ7 oferă tapiţerie personalizată de piele, precum şi sistemul de infotainment MMI Navigation Plus. Noul SUV de top Audi va fi oferit şi într-o ediţie Vorsprung, care oferă patru roţi directoare pentru o manevrabilitate sporită, jante pe 22 de inchi, scaune ventilate şi cu funcţie de masaj.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide