Audi The Next Big Thing – mini serial

Audi A1 este subiectul unui serial cu multă acţiune avându-l în prim plan pe Justin Timberlake. Iată cum s-a terminat acest serial.

Audi încearcă o promovare un pic diferită a noului Audi A1 în rândul publicului tânăr, în loc de spoturile comerciale tradiţionale filmând un mini serial de acţiune. În rolurile principale, pe lângă citadina germană, se află Justin Timberlake şi Dania Ramirez. Campania se va întinde pe durata a şase episoade:

  • În primul episod Audi construieşte suspansul şi aparenta banală existenţă a personajului John Frank - interpretat de Timberlake - este zdruncinată de apariţia unui străine misterioase şi a unor agresori. Salvarea vine din partea citadinei Audi A1.
  • În cel de-al doilea episod vedem ceva mai multă acţiune, cu o urmărire de mare viteză tipic americană. Acest filmuleţ ar trebui să evidenţieze agilitate, şi o face, dar nu ar fi nici foarte greu în antiteză cu greoiul Crown Victoria al "băieţilor răi".
  • În episodul al treilea acţiunea nu se mai învârte în jurul calităţilor dinamice ale lui Audi A1, ci citadina nemţească este pe punctul de a fi furată de un personaj sinistru. Oare ce vrea să ne spună cu asta Audi..
  • În episodul cu numărul patru Audi A1 îşi arată abilităţile de a se strecura, îşi demonstrează agilitatea prin parcări, dar în final este trasă pe dreapta de Poliţie.
  • Scăpaţi printr-o manevră îndrăzneaţă din mâna oamenilor legii, cei doi eroi ajung la destinaţie, dar se pare că li s-a înscenat o cursă şi Toni este împuşcată. Oare cum se va termina acest serial şi care va fi mesajul final despre Audi A1?
  • Finalul mini serialului "Audi The next big thing" este la fel de puţin evident ca şi întreaga serie, aflând până la urmă că este de fapt vorba de un pariu secret pus pe seama eroului principal. Ne aşteptam la ceva mai relevant despre Audi A1, dar se pare că actul final l-a avut în prim plan tot pe Justin Timberalke, nicicum maşina.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.