Audi TT by Niche

Niche un producător de accesorii de tuning din Anglia, propune pentru cei cu bugete limitate un kit de transformare al lui Audi TT în R8.

Audi TT by Niche Audi TT by Niche
Pe lângă look-ul de R8 dat de spoilerul faţă şi prizele de aer frontale, cei de la Niche au redus garda la sol, au dotat maşina cu noi jante de aliaj şi au înlocuit terminaţile sistemului de evacuare. Cei interesaţi de kitul celor de Niche vor trebui să scoată din buzunar aproximativ 12.000 de euro, o sumă mică pentru un vis aproape implinit.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.