Audi TT Pick-Up

Din cauza taxelor imense impuse la inmatricularea maşinilor în Danemarca, localnicii au găsit o metodă ingenioasa de a le evita. Transformă automobilele în autoutilitare.

Audi TT Pick-Up Audi TT Pick-Up
Danemarca este una din ţările cu cele mai mari taxe la cumpărarea maşinilor, multe modele costând de cel puţin 2 ori mai mult decât ar costa de exemplu în Romania. De aceea danezii au căutat şi au găsit diverse metode de a scapa de aceste taxe ce pot ajunge să depăşeascăa chiar si valoarea maşinii.

Soluţia constă în transformarea maşinii în aututilitară, în cazul de faţă în pickup. În acest mod taxa plătită la stat este una mult mai mică, realizându-se economii semnificative. Preţul normal al unui TT 2.0 TFSI cu o cutie de viteze cu 6 rapoarte este de 85.500 de euro iar cei care dorecs un V6 de 3,2 litri ajung săa scoată din buzunar 108.100 de euro. Incredibil, nu? Cei care vor să se bucure de un TT şi pot să suporte o mică benă în spate vor putea însă apela pe adresa firmei Eurobiler, compania ce transforma TT-urile în .. "papucuri".
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.