Audi TV pe internet

Pentru a demonstra că este în pas cu vremurile, brandul cu patru cercuri intră pe internet cu un canal propriu de televiziune, în format HDTV 16:9.

Audi TV pe internet Audi TV pe internet
Audi nu este la prima experienţă în televiziune, având la activ un experiment derulat în Marea Britanie: "Audi Channel", un post TV digital cu peste 7,5 milioane de privitori. Acum, Audi este în ton cu epoca IT, lansând propriul canal TV pe internet, la www.audi.com/tv, care va emite 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână, în germană şi engleză.

Noul canal va avea un program permanent, "live", cu prezentări şi ştiri specifice unui canal TV, dar şi patru canale speciale, "on demand", pentru abonamente private, cu reportaje inedite din principalele domenii de interes: "Behind the Scenes", "On the Road", "Sports Center", "Life and Style". Canalul este sub direcţia unei mici echipe de la Audi, cuprinzând oameni din aproape toate diviziile mărcii, în timp ce suportul logistic şi echipamentele sunt asigurate de specialiştii GRID TV din Munchen.
Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.