Audi Type D Replica

Autor: Silviu Draganescu 26 iun. 2008 Știri auto

Audi Type D ReplicaPeste abia o lună replica unui Auto Union SilverArrow Type D din 1939 va defila alături de alte modele ale epocii într-un spectacol ce promite să fie la cote înalte. Mai ales că printre cei care vor participa la prezentarea maşinii, alături de membrul formaţiei Pink Floyd, Nick Mason, va fi şi mult mai cunoscutul Jay Leno.

Maşina a fost construită în patru ani, de către Audi în colaborare cu firma britanică Crosthwaite & Gardiner, Thomas Frank, şeful Audi Tradition adăugând: "Suntem încântaţi că avem această maşină în colecţia noastră. Şi ce mod mai bun de a o prezenta este altul decât Marea Britanie? Credem că acesta este un gest prin care acordăm tributul ce se cuvine oamenilor care prin măiestria unică au readus la viaţă această maşina extraordinară."

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide