Audi Type D Replica

Producătorul german se va prezenta la cel mai mare festival al maşinilor de epocă, Goodwood Festival of Speed, cu o replică a modelului Type D.

Audi Type D Replica Audi Type D Replica

Audi Type D ReplicaPeste abia o lună replica unui Auto Union SilverArrow Type D din 1939 va defila alături de alte modele ale epocii într-un spectacol ce promite să fie la cote înalte. Mai ales că printre cei care vor participa la prezentarea maşinii, alături de membrul formaţiei Pink Floyd, Nick Mason, va fi şi mult mai cunoscutul Jay Leno.

Maşina a fost construită în patru ani, de către Audi în colaborare cu firma britanică Crosthwaite & Gardiner, Thomas Frank, şeful Audi Tradition adăugând: "Suntem încântaţi că avem această maşină în colecţia noastră. Şi ce mod mai bun de a o prezenta este altul decât Marea Britanie? Credem că acesta este un gest prin care acordăm tributul ce se cuvine oamenilor care prin măiestria unică au readus la viaţă această maşina extraordinară."


Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.